Geslaagde Ronde van Bemmel

BEMMEL - Onder werkelijke ideale omstandigheden, een zonnetje bij twintig graden, werd op zondag 8 september de Ronde van Bemmel gefietst. In de ochtend kwamen de tijdrijders aan bod, zowel individueel als met een ploeg.

Het mooie parcours nodigde uit om hard te rijden: zowel individueel (Jordy Meerman) als met een ploeg (Special Cycling Team) werd er door de winnaar gemiddeld boven de 45 kilometer per uur gereden!

Na de lunch was het tijd voor de sportklasse, waarin mannen met licentie in een moordend temp rondjes door het centrum van Bemmel reden. De lokale favoriet, Cor van de Ploeg, tevens mede organisator, zorgde onderweg voor het nodige vuurwerk. Uiteindelijk ging Harold van Rooyen er met de winst van door. De dag werd afgesloten met de renners zonder licentie, de funklasse. Om vijf uur kon de laatste winnaar worden gehuldigd. Met dank aan alle vrijwilligers van TWC t Verzetje (inclusief de motards) verliep de dag op rolletjes. De feed back die we ontvingen was dan ook positief. Het geeft de organisatoren weer energie om volgend jaar weer een mooie Ronde van Bemmel te organiseren.