Kerstmarkt 2018. (foto: archief Zandse Kerk)
Kerstmarkt 2018. (foto: archief Zandse Kerk)

Oproep standhouders kerstmarkt Zandse Kerk

HUISSEN - Op zondag 8 december van 11:00 – 17:00 uur houdt stichting De Zandse Kerk weer een gezellige kerstmarkt. In het sfeervolle decor van de unieke kerststal wordt de markt gehouden. De kerstcommissie is al druk bezig met de voorbereidingen.

In de kerk kunnen ongeveer dertig kramen geplaatst worden. De bedoeling is dat de standhouders producten aanbieden die met de kerst te maken hebben: kerststukken, kerstversiering, kleine cadeautjes. Vanaf nu kunnen mensen zich inschrijven voor een stand. De keuze is tussen een kraampje (afmetingen 200 x 80 cm) ad 30 euro of een tafel (afmetingen 160 x 80 cm) ad 20 euro. Stuur een mailtje naar info@zandsekerk.nl en reserveer een plekje. Vermeld je naam en telefoonnummer, of je een tafel of een kraam wilt en welk product je aanbiedt. Wees er snel bij want vol is vol. Via bovenstaand e-mailadres kun je ook informatie verkrijgen. De inschrijving sluit op 10 november 2019.

Standhouders staan binnen, warm en droog, in een sfeervolle kerk. De kerststal is ieder jaar weer een trekpleister voor jong en oud. Torkest, Koor Exotherm uit Huissen, Minke Koekkoek en Dide Mons zorgen voor de muziek. De Zandse Kerk verwacht heel veel bezoekers. Hiervoor komen leuke zitplekjes waar een hapje en een drankje genuttigd kan worden.

Opbrengst collecte Prinses Beatrix Spierfonds Huissen

HUISSEN - De collecte van het Prinses Beatrix Spierfonds, die gehouden werd in de week van 8-14 september, heeft in Huissen het mooie bedrag van 6.412,- euro opgebracht.

Dat is iets minder dan vorig jaar, maar er is dit jaar voor het eerst gebruik gemaakt van een QR-code en velen hebben op deze manier gedoneerd. Het bedrag wordt besteed aan onderzoek en ondersteuning van spierziekten. Dank is er aan alle trouwe collectanten die opnieuw gezorgd hebben voor dit mooie resultaat.