De Minkhof met tuin. (foto: PR de Minkhof)
De Minkhof met tuin. (foto: PR de Minkhof)

Lunch met optreden accordeongroep

BEMMEL - Zondag 6 oktober tussen 11:00 en 14:30 uur kan een ieder weer aanschuiven voor een heerlijk uitgebreide lunch op De Minkhof.

De lunch wordt muzikaal omlijst door accordeongroep Betuwe Oost, die een gevarieerd muzikaal repertoire speelt. Zich aanmelden kan tot en met vrijdag 4 oktober bij De Minkhof (ma, wo en vr, Molenwei 57 in Bemmel; 0481 357185). De kosten voor deze zondag zijn 9,50 euro; men wordt verzocht om dit bedrag gelijktijdig met de aanmelding te voldoen. Meer informatie staat op www.minkhof.nl.

Ook uw bericht in de krant?

REGIO - Uw bericht kunt u heel eenvoudig online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Op de homepage van onze website klikt u eerst op de regio waar u uw bericht geplaatst wilt hebben. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren'. Er verschijnt dan een tekstvak in beeld waarin u uw bericht kunt plaatsen. U kunt uw bericht er rechtstreeks intypen, maar u kunt het ook vanaf een Worddocument ´kopiëren' en 'plakken'. Uiteraard kunt u ook een (rechtenvrije) foto toevoegen. Nadat u de voorwaarden heeft gelezen en aangevinkt, klikt u op 'Verzenden'. Uw bericht komt dan rechtstreeks bij de redactie terecht, waar het nog zal worden nagekeken. Komt u er niet uit, belt u dan gerust even: 0481-464770, wij helpen u graag verder.