Afbeelding

Zanger Maurice van Hoek

opent TLC-seizoen in Theaterkerk

BEMMEL - Op vrijdag 4 oktober geeft zanger Maurice van Hoek de aftrap voor het nieuwe seizoen van Top Live Café in de foyer van de Theaterkerk. Het vierde seizoen van deze inmiddels beproefde formule: kleinschalige, akoestische concerten in de foyer van de Theaterkerk, waar muziekliefhebbers kunnen genieten van muziek in zijn puurste vorm.

Toen Maurice van Hoek afstudeerde aan het conservatorium van Rotterdam, was al duidelijk dat hij een mooie muzikale carrière tegemoet kon zien. Na een reis door Amerika raakte Maurice verslingerd aan Americana. Zijn debuut en ook zijn tweede album ‘Travelling Man’ werden juichend ontvangen. ‘Travelling Man’ staat vol met prachtige country, rockende en mid-tempo Americana songs afgewisseld met loom wiegende country ballads. Drie jaar geleden trad hij al eens op bij TOP, samen met Douwe Bob. Maurice van Hoek hoort bij de Nederlandse top, dus pak dit buitenkansje en kom naar hem luisteren in de Theaterkerk.

Aanvang 21:00 (zaal open 20:00). Locatie Foyer. Kaartjes kosten 10,00 euro per stuk en zijn te bestellen op www.theaterkerk.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.