Leonie Meijer. (foto: Dario & Misja)
Leonie Meijer. (foto: Dario & Misja) Dario & Misja

Leonie Meijer in Scary Symphony

DOORNENBURG - Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober vindt in Doornenburg het Halloweenconcert 'Scary Symphony' plaats. Een groots muziekevenement rondom het steeds populairder wordende Halloween waarbij thematische muziek wordt uitgevoerd door muzikanten en solisten.

De verschillende (populaire) muziekstukken worden op originele wijze aan elkaar verbonden door presentatrice en inspirator/motivator Claudia van Kesteren. De in Rotterdam geboren singer and songwriter Leonie Meijer zal tijdens deze avond de vocale invulling geven aan het programma.

Na studies aan de Academie voor Lichte Muziek en het Conservatorium van Amsterdam, kreeg Leonie Meijer in 2011 nationale bekendheid als finaliste van het allereerste seizoen van The Voice of Holland. In datzelfde jaar verscheen haar debuutalbum 'Los', gevolgd door haar tweede Nederlandstalige album 'Luister maar'. Vanaf eind september 2019 is zij in theaters in heel Nederland te zien zijn met haar theaterprogramma 'Perfect Solitude'.

'Ik kijk ontzettend uit naar de samenwerking met de harmonie', zegt een enthousiaste Leonie. 'Het is altijd spannend om met een hele nieuwe groep mensen samen te werken, maar met de nummers die we hebben uitgekozen en de prachtige locatie in Doornenburg waar dit allemaal gaat gebeuren, weet ik zeker dat het helemaal te gek wordt. We gaan er iets bijzonders van maken!'

Entreekaarten voor Scary Symphony kosten 12,50 euro per stuk en zijn te bestellen via scary@harmoniedoornenburg.nl.