Van 26 september

tot en met 2 oktober

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS WEEGSCHAAL. De weegschaal is een uitermate sociaal type. De omgang met andere mensen is voor hen de eerste levensbehoefte. Het liefste gaan ze met de ander om in een één op één relatie. Ze zijn diplomatiek en een echte vredesduif. Hun gevoel voor harmonie en evenwicht is ongeëvenaard. Ze zijn grote twijfelaars omdat ze van alles de voors en de tegens zien.

RAM van 21 maart t/m 20 april
De werkweek eindigt heel rustig. Maar het weekend brengt een hoop tumult met zich mee. De emoties kunnen vooral op zaterdag hoog oplopen. Probeer tot tien te tellen voor je reageert. Volgende week woensdag sta je open voor een gesprek en kom je daardoor meer te weten.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aanstaande zaterdag ben je nogal in de war en daarom heb je eigenlijk nergens zin in. Op zondag is er iemand die jou uit deze bui haalt. Sluit je het weekend alsnog positief af! Volgende week dinsdag is er een groot probleem, maar op woensdag kun je dit op een hele creatieve manier oplossen.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vlak voor het weekend zet iemand je voor het blok. Wat hou jij geheim? Tijdens het weekend kun je hier gemakkelijk overheen stappen en geniet je van de meer ontspannen situatie. Rond volgende week dinsdag ben jij eerst heel emotioneel om later (op woensdag) daadkrachtig in te grijpen.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Vlak voor het weekend ben jij lekker bezig. Alhoewel sommige mensen jou van de wijs willen brengen. Zaterdag is het nieuwe maan; een prima moment om met nieuwe dingen te starten. Ook hierbij proberen anderen je hiervan af te brengen. Maandag ben je iets te vroeg met je plannen.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
In het komende weekend ben jij aan het broeien op je eigen toekomstplannen. Daarbij heb je de neiging om te ver in de toekomst te willen plannen. Hou het wat dichter bij huis en kijk wat voor jou in de komende maanden haalbaar is. En kijk naar wat jij zelf heel goed kunt. Dat geeft ruimte.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Op vrijdag loop je tegen stevige problemen aan. Maar dit soort zaken oplossen is jou wel toevertrouwd. Maar het kost wel flink wat kruim. Daarom kun je ook zo genieten van de ontspanning die het weekend brengt. Maandag ben je wat humeurig maar op woensdag ga je er weer voor!

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Het weekend verloopt nogal verwarrend voor jou. Eerst neemt iemand duidelijk afstand om vervolgens juist weer toenadering te zoeken. Deze persoon is even de weg kwijt! Volgende week dinsdag sta je voor een keuze en op woensdag lijkt die keuze niet meer nodig te zijn.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Vrijdag heb je een heel indringend gesprek waardoor je emotioneel nogal overstuur bent. Dat dreunt als het ware het hele weekend door. Toon wel je emoties, schorpioen! Dinsdag lijkt communicatie onmogelijk. Maar doordat jij die op woensdag toch weer op gang brengt gaat alles beter.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Vrijdag zit jij niet zo lekker in je vel. Je hebt er last van dat sommige mensen maar wat doen zonder na te denken. Aanstaande zondag ben jij zeer hartelijk tegen de mensen in jouw directe omgeving. Deze hartelijkheid wordt zeer gewaardeerd en wordt ook positief beantwoord. Iedereen blij!

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Vlak voor het weekend ben jij op een positieve manier bezig met jouw familie. Men vindt het fijn om te merken dat jij hen ondersteunt. Je zet dan ook je beste beentje voor. In het weekend, en vooral op zondag, ben je in een wat pessimistische stemming. Probeer wat afleiding te vinden, steenbok.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Vlak voor het weekend heb je een paar positieve dagen waarin alles op rolletjes loopt. Daardoor voel jij je heel goed. Maar in het weekend denk jij te kunnen steunen op bepaalde mensen, maar dat lijkt onmogelijk. Hoogstwaarschijnlijk zijn zij druk met anderen dingen waardoor je jou niet zien staan.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Aanstaande zaterdag praat jij honderduit op een gezellige bijeenkomst. Maar er is toch iets niet goed. Er is een bepaald persoon die jij daarbij mist! Zondag laat jij iemand heel duidelijk merken dat jij die persoon erg graag mag. Volgende week woensdag lijkt een zeer goede dag om af te spreken.