Oktoberfest tent editie 2018. (foto: Jan Adelaar). (foto: Jan Adelaar)
Oktoberfest tent editie 2018. (foto: Jan Adelaar). (foto: Jan Adelaar) Jan Adelaar

Het Betuwse Oktoberfest

bij Watergoed in Valburg

VALBURG - Het komt er weer aan: het Betuwse Oktoberfest der Oktoberfesten! Op zaterdag 26 oktober is iedereen welkom om het succesvolle Betuws Oktoberfest mee te beleven. Watergoed tovert deze dag de locatie volledig om waardoor je je in heuse Duitse contreien waant.

De blauwwitgeruite kleedjes liggen weer op tafel, de pretzels hangen aan de muur en het bier gaat in pullen. Ook de vertegenwoordiging van de Duitse schlagers is ruim aanwezig. Dit jaar schitteren Dennie Christian, Die tolle leute, Suitz en DJ Bart op het podium en zetten de feesttent op zijn kop.

Om 17.00 uur opent de poort naar de biertuin. Naast de regular tickets zijn er ook dit jaar weer de succesvolle vriendenarrangementen te koop. Bij het freundenarrangement reserveer je een eigen biertafel van 17.00-19.00 uur, krijg je overheerlijke Duitse platters geserveerd en ontvang je acht munten per persoon. Leuk om als verenigingsteam te doen, voor de invulling van een bedrijfsuitje of gewoon omdat je graag met je vrienden en vriendinnen een avond op stap gaat.

Regulairkaarten kosten twintig euro, en een freundenarrangement kost vijftig, dus... zet die lederhosen in het vet en haal die dirndl uit de kast. Hos je vervolgens naar www.watergoed.nl/oktoberfest om kaarten te bemachtigen.