Het bestuur van stichting deBol.
Het bestuur van stichting deBol.

Eerste Longloop van deBol

BEMMEL - DeBol organiseert de eerste Longloop in Nederland op zondag 3 november in Bemmel in samenwerking met het Longfonds.

"Wij zijn vereerd dat we door het Longfonds gevraagd werden om na te denken over een sponsorloop: de Longloop ten bate van het Longfonds. We waren direct enthousiast! Ieder jaar gaan wij op zoek zijn naar een goed doel voor een sponsor-wandel-tocht, dat wordt dit jaar dus heel Lingewaard loopt voor het Longfonds!

Wij hebben in onze omgeving veel bekenden die COPD of astma hebben en we zien van dichtbij hoe moeilijk het leven soms voor hen is. Als je ziet hoe iemand, na nog geen 25 meter lopen, eerst moet staan uithijgen om verder te kunnen schrik je enorm en je zou willen helpen, maar meer dan liefdevolle steun kunnen we meestal niet geven! Daarom moet er meer geld komen voor onderzoek zodat wij straks gezonder kunnen leven in een wereld zonder longziekten!"

Het bestuur van stichting deBol is met veel enthousiasme en plezier aan de slag gegaan om er op zondag 3 november een mooi evenement van te maken! "Kom uit je luie stoel en ga mee wandelen! Iedereen, jong en oud, kan meedoen!"

Iedereen uit de regio Arnhem/Nijmegen is welkom in Bemmel (Gemeente Lingewaard) en de dames van deBol staan graag garant voor een zinvolle, sportieve maar ook oergezellige wandeldag! "We hopen op heel veel deelnemers die samen een mooi bedrag bij elkaar zullen lopen!"

Informatie: www.debolbemmel.nl of 06 54975063 / 0627507051 / 22540214; email: stichting.debol@planet.nl