Afbeelding
Foto:

Een AED op Het Kempke in Huissen

HUISSEN - Een prettige gedachte voor de inwoners van Het Kempke in Huissen dat er in hun wijk nu een AED beschikbaar is. De wijkvereniging nam het initiatief voor een AED in hun wijk alweer bijna een jaar geleden.

Het 40-jarige jubileum dat zij afgelopen maart hebben gevierd met leden en oud-leden stond dan ook in het teken van de aanschaf van een AED. Naast dat het een gezellige avond was waarna iedereen met een lach op zijn gezicht naar huis ging, was het een hele mooie start van de inzameling.
Het bestuur deed zijn uiterste best om nog meer financiƫn binnen te halen, om de AED zo snel mogelijk te realiseren. Ook het Gerrit Jeurissen Fonds werd aangeschreven om in aanmerking te komen voor een bijdrage uit dit, op sociale activiteiten gerichte, fonds. Na de nominatie kreeg de wijkvereniging een cheque uitgedeeld van liefst 500 euro. Hiermee kwam het eindbedrag ineens snel in zicht. In overleg met kloppendhartvoorlingewaard.nl is gekeken naar de prijs, de locatie en de plaatsing. En inmiddels hangt de AED!

"Via deze weg wil het bestuur iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan de AED bedanken. Al die donaties groot en klein hebben tot dit succes geleid. Natuurlijk zijn we familie Van As ontzettend dankbaar dat we de AED aan hun huis mogen plaatsen op Molenaarstraat 11. We kunnen niet iedereen persoonlijk bedanken maar we willen het Gerrit Jeurissen Fonds niet onbenoemd laten. Aan iedereen: bedankt!"