Impressie rommelmarkt.
Impressie rommelmarkt.

Rommelmarkt in Doornenburg

DOORNENBURG - Al 50 jaar houden ze in Doornenburg een jaarlijks terugkerende rommelmarkt waarbij de volledige opbrengst bestemd is voor kleinschalige goede doelen.

De spullen die verkocht worden zijn gedoneerd door de inwoners van Doornenburg. Hierdoor is het een zeer diverse rommelmarkt. We verkopen speelgoed, boeken, elektronica, meubels, snuisterijen, antiek, servies en wat we nog meer gedoneerd krijgen. En dat is heel wat; we groeien soms uit onze voegen. Met veel vrijwilligers verkopen we alle spullen weer aan de vele bezoekers. Op zondag hebben we tijdens het laatste uur altijd Happy Hour, dan koop je bij de ingang voor een klein bedrag een tas en mag je deze gratis vullen. Ook meubels zijn dan voor een klein, vast bedrag te koop. De spullen die overblijven doneren we zoveel mogelijk aan goede doelen uit de omgeving.
Je kunt ons ook vinden op Facebook, MOVDoornenburg, dan houden we je op de hoogte van de rommelmarkt en de spullen die we gaan verkopen.

Dit jaar wordt de rommelmarkt plaats in het weekend van 5 en 6 oktober. Deze vindt weer plaats in de gezellige en sfeervolle ambiance van het schuttersgebouw aan de Kerkstraat in Doornenburg. De openingstijden van de rommelmarkt zijn: zaterdag 5 oktober van 14:00 tot 17:00 uur; zondag 6 oktober van 11:00 tot 17:00 uur. De entree is gratis!