Speelgoed- en kledingbeurs

GENDT - De dagen worden weer korter, de temperatuur gaat omlaag. Tijd om de zomerkleding uit de kast te halen en de kast weer te vullen met winterspullen. Komt dat even goed uit. Speelotheek ’t Gentje organiseert zaterdag 5 oktober weer haar speelgoed en kinderkledingbeurs.

Deze beurs is in zaal Providentia aan de Dorpstraat 5 in Gendt. Wat wordt er allemaal aangeboden, eigenlijk te veel om op te noemen: van zomerkleding maat 80 tot xs, s, m, sportkleding, babyartikelen, speelgoed, lego tot poppen, fietsen, skeelers, buitenspeelgoed, puzzels, boeken. Kortom, er zit vast iets voor een ieder tussen.

De zaal gaat open van 10.00 tot 12.00 uur. Men kan al naar binnen in de foyer vanaf 9.00 uur. Dan staat de koffie tegen een kleine vergoeding klaar. Dit jaar zijn er weer goede doelen: onder andere Speelstoet te Arnhem, de speelgoedwinkel zonder kassa, Kansarmen in Roemenië. "Voor degene die een lijst hebben weten te bemachtigen: al uw ingeleverde spullen die u niet meer terug wilt, komen dus weer goed terecht."