Afbeelding
Foto:

Overwinteren in Spanje en Portugal met CO-BUS Buscamper Verhuur

Wintervakantie met een lentegevoel

OOIJ – De buscampers van CO-BUS hebben alweer heel wat vakantiegangers door Europa gereden de afgelopen lente- en zomermaanden. Heleen & Arnold gaan hun aandacht nu weer richten op de liefhebbers voor het overwinteren in Spanje en Portugal.

Het is heerlijk rondreizen in deze twee landen met temperaturen als in een vroege lente. In je eigen tempo steden en dorpjes te verkennen, genieten van cultuur, natuur en mediterrane keuken. De buscampers van CO-BUS zijn ruim genoeg om langere tijd in te reizen en het formaat biedt meer mogelijkheid dan alleen het rijden op snelwegen of ruta nacional. Kom je bij leuke plaatsen of in mooie gebieden waar je iets langer wilt blijven, dát kan als je dat wilt, je hoeft niet persé terug naar appartement of hotel. Er is altijd een vast bed, koelkast, wasgelegenheid en eigen toilet bij de hand.

De persoonlijke (overwinter) buscamper ervaring van Heleen & Arnold is terug te vinden in de inrichting van de buscampers en de informatie die zij graag met je delen. Ideaal is ook dat CO-BUS haar overwinteraars buscampers aanbiedt voor 4 – 8 weken tegen zonnige tarieven. Je hebt ruim de tijd om te reizen, te onthaasten en te genieten. Heb je andere ideeën over de tijd die je op pad wilt, Heleen & Arnold horen die graag.

Zin in vakantie in de wintermaanden of overwinteren met een buscamper? Geïnteresseerd naar de extra's die bij de huur zijn inbegrepen? Zie de website cobus.nl bij Spanje & Portugal of bel CO-BUS / Heleen en Arnold voor meer informatie (06 12403209).