Zonnebloemgasten in de Theaterkerk Bemmel. (foto: Cora Sluiter)
Zonnebloemgasten in de Theaterkerk Bemmel. (foto: Cora Sluiter)

Theatermiddag Zonnebloem

BEMMEL - Het was weer een hele gezellige drukte in de Theaterkerk in Bemmel op 20 september. Begonnen werd in de foyer met koffie/thee en een lekkere bonbon uit Bemmel. Meer dan honderd mensen kwamen deze middag voor de toneelvoorstelling van Nocturne uit Nijmegen.

"De technische mensen van TOP zorgden ervoor dat het geluid en de belichting mooi verzorgd waren. De voorstelling ging over dementie. Dit onderwerp kwam dicht bij de mensen maar wel op een luchtige manier. Na afloop kon er over nagepraat worden. De mensen waren erg enthousiast en zaten gezellig te keuvelen. Onze vrijwilligers zorgden onder leiding van Robert Kuster dat het de gasten aan niks ontbrak. De advocaat ging er goed in en ook de warme snacks aten ze lekker op.

Deze middag konden wij weer organiseren door de mooie sponsoring van Harrie Mattijssen B.V. Het was fijn dat we Harrie deze middag even persoonlijk mochten bedanken. Zonder de hulp van sponsors is het toch erg moeilijk om mooie activiteiten voor de ouderen onder ons te organiseren. Na afloop stond er ook een hele stoet chauffeurs klaar om de gasten weer veilig thuis te brengen.
Ik wil iedereen bedanken die zich deze middag heeft ingezet voor de Zonnebloemgasten uit Bemmel, Haalderen en Ressen. De gasten gingen blij naar huis en daar doen wij het voor", aldus voorzitter Cora Sluiter.