Sonja Hamerslag.
Sonja Hamerslag.

Lezing: essentiële oliën bij burn-out

BEMMEL - Zondag 3 november geeft Sonja Hamerslag tijdens de ‘Natuurlijk Welzijn Lingewaard-beurs’ een lezing over het gebruik van essentiële oliën bij een (dreigende) burn-out. De lezing is van 11.30-12.30 uur in de Theaterkerk in Bemmel. Gratis entree voor beurs en lezing.

Een gezonde levenswijze is van groot belang, echter het kan soms voorkomen dat er gebeurtenissen in ons leven zijn die (te)veel van ons vragen. Het gevolg kan zijn dat we uit balans raken. Sonja Hamerslag van Praktijk Zielenlijf uit Beek Ubbergen vertelt tijdens deze lezing over het belang van pure biologische essentiële oliën en de invloed daarvan op je gezondheid. Welke oliën zijn inzetbaar en op welke wijze kunnen deze oliën je ondersteunen om een goede balans voor jezelf te vinden.

Sonja Hamerslag is aromatherapeute, coach en geeft massages: Aromatherapie massage, Ayurvedische therapiemassage en Aroma therapie handmassage bij ouderen. Daarnaast geeft ze door het jaar heen diverse workshops en coacht ze mensen met levensvragen. Kijk voor meer informatie op de website van Praktijk Zielenlijf : www.zielenlijf.nl. Tijdens de lezing is er ruimte om vragen te stellen. Heb je een persoonlijke vraag voor Sonja Hamerslag, dan is het mogelijk om haar na de lezing te spreken.