Foto uit 1981.
Foto uit 1981.

Jubileum bij

Huisman Schoenmode

HUISSEN - Op 11 oktober wordt Cees Huisman 90 jaar. Cees is 60 jaar het gezicht geweest van de schoenenzaak in Huissen. Samen met zijn vrouw heeft hij na de oorlog de toenmalige schoenmakerij uitgebouwd naar toen al een moderne winkel. Cees is tot zijn 75 jaar actief geweest in de zaak en de laatste 15 jaar nog steeds nuttig met zijn hand- en spandiensten.

Bij een familiebedrijf hoort ook goed personeel en dat hebben ze zeker. Riet Jansen Wilting is op haar 14e begonnen en is nu 50 jaar in dienst. Riet is het meest trouwe en correcte personeel wat een bedrijf kan wensen. Op tijd, verzorgd, betrokken, vriendelijk en een echte doorzetter. Wij zijn trots op haar!

Het bedrijf bestaat al 92 jaar en is constant in beweging. Binnen het bedrijf is ondertussen al jaren de vierde generatie aan het werk en hebben we flink geïnvesteerd in onze winkels. Huisman Schoenmode is volledig verbouwd met onder andere een prachtige Gaborshop. Nog iedere week krijgen we complimenten over onze winkel. Binnen Huisman Sport is de Sportpodologie tak opgezet en zijn we een serieuze speler in Gelderland voor het aanmeten van Sportschoenen op alle gebieden. Met specialisme op wandel, running en indoorgebied.

Maar zeker zijn we een maatschappelijk betrokken bedrijf, zo sponsoren we vele sportverenigingen en steunen meerdere goede doelen. Daarom willen we vanwege onze jubileums weer wat extra doen. Vanaf 11 oktober doneren we 5% van onze omzet over de eerste honderd klanten in de schoenmode aan een verzorgingshuis voor dementerende.

Kom snel binnen in onze prachtige winkels.