Afbeelding

Drukbezocht 12,5 jarig jubileumfeest Autobedrijf Wientjes

'We zijn onze klanten dankbaar'

BEMMEL – Zolang als Autobedrijf Wientjes bestaat, zolang ook komen de meeste klanten er al over de vloer. Het was dan ook als blijk van waardering aan al deze trouwe klanten dat eigenaren Herman en Nicky hun jubileum groots hebben gevierd.

In de afgelopen 12,5 jaar zijn er wel vaker redenen geweest om iets te vieren of onder de aandacht te brengen maar, zo bescheiden als de heren Wientjes zijn, blazen ze niet zo graag hoog van de toren. Liever blijven ze met beide benen op de (werk)vloer. Maar ditmaal maakten ze graag een uitzondering. "Natuurlijk omdat we onze klanten graag wilden bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen al die jaren", legt Herman uit. In de versierde werkplaats werden de genodigden getrakteerd op heerlijke drankjes en lekkernijen. 'En het moet écht gezegd worden dat dit allemaal tot in de puntjes was verzorgd door Angela's Catering uit Bemmel en Piet Weijers Barbecue uit Haalderen!", voegt hij er enthousiast aan toe. Herman en Nicky kijken terug op een zeer geslaagd feest, waarbij de opkomst groot was. Uit de vele geschenken en mooie woorden die er werden gesproken, bleek weer hoe groot de waardering is voor het vakwerk en de service van Wientjes. Herman: "Maar ja, we hebben er ook veel schik in! En als ik gezond mag blijven dan ga ik er graag nog lang mee door."

Of u uw auto nu brengt voor een apk-keuring, voor schadeherstel of spuitwerk, bij Wientjes kunt u rekenen op professionaliteit. 'We gaan altijd voor een tevreden klant. Ook op het gebied van balanceren, uitlijnen, bandenwissel en -opslag. U bent van harte welkom aan de Kattenlegerstraat 9a in Bemmel'. www.autobedrijfwientjes.nl; T: 0481 356710.