Afbeelding
Foto:

Goede wijn behoeft geen krans. Ofwel, wat goed is hoeft niet geprezen te worden.

Najaarsproeverij bij 't Wijnhuys

HUISSEN - Bij 't Wijnhuys in Huissen, staat vakkennis, enthousiasme, klantvriendelijkheid en service bij eigenaresse Marianne Charbon en haar top team altijd voorop.

Tel daarbij op, het zeer uitgebreide en met zorg samengestelde prachtige wijnassortiment, de specialisatie in wijn/spijscombinaties, de gastvrijheid bij een High Wine, een Wine&DIne, proeverijen etc. en dan geeft dit alles je voldoende reden om op 12 oktober binnen te lopen op de jaarlijkse najaarsproeverij.

Op de proeverij staat een grote selectie van het wijnassortiment open, begeleidt door bijpassende hapjes. Maak deze avond een keuze voor de herfstmaanden, denk alvast aan de komende feestmaanden, aan je privé- of relatiegeschenken, welke laatste wij natuurlijk altijd voor je kunnen verzorgen.

Het assortiment van 't Wijnhuys is er een voor elk budget, voor een borrel, een diner, zeker ook te combineren met veel lekkernijen. En ook heel belangrijk. Parkeren voor de deur is mogelijk en tevens bezorgen wij ook, dit door heel Nederland.

"Bezoek ook onze facebookpagina www.facebook.com/wijnhuyshuissen/ of onze website www.wijnhuys.com voor alle evenement die wij in ons mooie, nieuwe pand organiseren. Dus niet missen, Najaarsproeverij zaterdag 12 oktober van 17.00 tot 19.30 uur op de Markt 12 in Huissen. Graag van te voren even laten weten dat je komt!"