(foto: Hans Gaertner)
(foto: Hans Gaertner) Foto: HANS GAERTNER

Lekker in je haar bij jouw kapper!

BEMMEL - Het is feest! Onze salon bestaat alweer 10 jaar! En wie jarig is trakteert! Trouwe klant of nieuwe klant? Van 21 tot en met 26 oktober is een behandeling bij ons nóg aantrekkelijker. Kom naar onze salon en ontdek welke aanvulling wij voor jouw haar kunnen zijn.

Vol passie en plezier creëren wij de mooiste coupes en haarkleuren, volledig afgestemd op jouw wensen. Door goed te luisteren en te kijken naar wat bij jou en jouw type haar past, zorgen wij ervoor dat jij lekker in je haar zit. Wij streven ernaar om jou een momentje voor jezelf te geven en om je stralend de deur uit te laten gaan. En dat al 10 jaar met succes!

Over AMI Kappers

Elk mens is uniek. Jouw kapsel is dan ook heel persoonlijk. Wat wel voor iedereen geldt: met mooi haar voel jij je op je best. Soms kan het vinden van een kapsel waar jij blij van wordt een hele zoektocht zijn. Gelukkig zijn daar onze AMI vakmensen! Bij onze salons stap je vol zelfvertrouwen, volledig ontspannen en stralend naar buiten. Wij zorgen ervoor dat jij altijd lekker in je haar zit. Al bijna vijftig jaar staan wij voor inspirerend haaradvies in een prettige omgeving.

Met of zonder afspraak, bij AMI Kappers Bemmel ben je welkom. Wij staan te popelen om de kappersstoel te laten draaien voor jou! Tot gauw!

Team AMI Kappers Bemmel