Hetty Arends - Moeder Ingrid, Luc Lentjes - Walter van der Werf, Belinda Geenacker - Roos Visser, Ellen Mulder - Mia Visser. (foto: Joop Stikkers)
Hetty Arends - Moeder Ingrid, Luc Lentjes - Walter van der Werf, Belinda Geenacker - Roos Visser, Ellen Mulder - Mia Visser. (foto: Joop Stikkers) Joop Stikkers

Toneelvereniging Marjatta speelt De Potvis

HUISSEN - Toneelvereniging Marjatta uit Huissen is weer volop bezig met de repetities van een prachtig toneelstuk De Potvis van Frank Houtappels en wordt geregisseerd door Joop Stikkers.

De Potvis is een Nederlandse komedie over twee zussen en hun moeder, die worden geconfronteerd met de beperkte houdbaarheid van hun vertrouwde bestaan. De zusjes Mia en Roos zijn zeer verschillend. Dat blijkt opnieuw wanneer zij elkaar treffen in het ouderlijk huis aan zee, om order op zaken te stellen na de dood van hun humeurige vader. Wat een kort familiebezoek had moeten zijn, loopt al snel uit de hand als blijkt dat moeder niet meer goed voor zichzelf zorgt. Walter de klusjesman is altijd in de buurt om de dames uit de brand te helpen.

De Potvis wordt gespeeld op 9, 10, 16 en 17 november om 20.00 in Theater Kees Kampstuk 23 in Huissen. Binnenkort start de online-verkoop via marjatta.nl. De kaarten kosten 12,00 euro per stuk. De kaarten zijn ook te verkrijgen via info@marjatta.nl of aan de zaal.

Halloween-fans opgelet!

HUISSEN - Op zaterdagavond 26 oktober is het weer zover: dan organiseert wijkvereniging De Zilverkamp weer haar jaarlijkse griezeltocht in het kader van Halloween. Hou jij van griezelen, horror, zombies en monsters? Dan zien wij jou graag op zaterdag 26 oktober tijdens onze verduisterde tocht.

Tussen 19.00 en 20.00 uur kan je beginnen met de griezeltocht vanaf café De Kuul, Wagenweg 12E in Huissen. Deelname is gratis.

Let op: Schrikkers gezocht! Hou je er niet zo van als anderen jou laten schrikken? Dan vind je het vast leuker om andere mensen de stuipen op het lijf te jagen. Voor de diverse schrikposten in het park achter De Kuul zijn wij nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om verkleed met ons mee te griezelen. Het kostuum dien je zelf mee te nemen. Wel heb je vanaf 16.00 uur de mogelijkheid om door ons geschminkt te worden in De Kuul. Voor een lichte maaltijd wordt gezorgd. Wat levert het je op? Een hele gezellige avond, saamhorigheid, nieuwe kennissen en heel veel plezier. Aanmelden kan via halloween2019.zilverkamp@gmail.com.