Afbeelding
Foto:

Assortiment Proeverij WijnZinnig Gendt

GENDT - Zondag 3 november staat de jaarlijkse assortimentsproeverij van WijnZinnig Gendt weer op de agenda.

"Tijdens deze gezellige middag heeft u de mogelijkheid om zo'n 75, vooral nieuwe, wijnen te proeven die wij zorgvuldig voor u geselecteerd hebben. Juist nu zien we een verschuiving naar de stevige witte wijnen, volle en krachtige rode wijnen en ook de versterkte wijnen als port en sherry. Voor iedere smaakvoorkeur en portemonnee hebben wij de juiste selectie gemaakt.

De Klok Horeca Gendt verzorgt deze middag een heerlijk hapjesbuffet met verschillende kazen, worsten en verrassende hapjes. Tijdens de proeverij kunt u gebruik maken van scherpe kortingen en maakt u bovendien kans op smaakvolle prijzen. Wat is er nou leuker om onder het genot van een lekker drankje in het glas en hapje op tafel uw favoriete relatiegeschenk te selecteren of inspiraties op te doen voor uw 'najaarswijnen'?

Zoveel wijnen proeven in een korte tijd is niet voor iedereen even makkelijk, vandaar dat wij (indien u wenst) vooraf een persoonlijke proeflijst kunnen maken aan de hand van uw smaakvoorkeuren. Geef dat even aan bij uw aanmelding en wij doen de rest.

Aanmelden is gewenst, zodat wij een goede inschatting kunnen maken voor het aantal glazen, hapjes, proeflijsten en de te openen flessen. U bent van harte welkom tussen 13.00 en 17.00 uur bij De Klok Horeca Gendt.

De entree is vijf euro per persoon. Dit kan bij het in ontvangst nemen van de proeflijst voldaan worden. Bij een ingevulde bestellijst krijgt u het entreegeld retour. Wij zien u graag op zondag 3 november!"

WijnZinnig Gendt, Dorpstraat 34, Gendt; info@wijnzinnig.eu.