Nestkastjes diversen modellen.
Nestkastjes diversen modellen.

Nestkastjes maken bij CNME Hemmen

HEMMEN - Nu de herfst en het voorjaar weer aanbreken gaan we op zaterdagmiddag in het Dorpshuis ook dit jaar weer een middag organiseren om leuke nestkastjes te maken voor kleine zangvogeltjes en wel op: zaterdagmiddag 2 november van 14:00 tot ongeveer 16:00 uur.

Het evenement vindt plaats in het Dorpshuis, De Oude School Kerkplein 4 in Hemmen. Kinderen van 6 tot en met 13 jaar met hun (groot) ouders zijn dan welkom.
Deelname kost zes euro per nestkastje, inclusief het materiaal, drinken en een verrassing. Betaling bij binnenkomst. Al het materiaal wordt als compleet bouwpakket verstrekt en na afloop kunnen de kinderen het kastje mee naar huis nemen.

Gaarne vooraf opgeven via mail: joopvanworkum@gmail.com. Vragen en informatie kan telefonisch 06 42882897 aan Joop. Het aantal kinderen is beperkt; er kunnen maximaal twintig kinderen deelnemen. Er zullen diverse vrijwilligers aanwezig zijn om de kinderen te helpen. Voor de (groot) ouders en begeleiders staat de koffie of thee klaar en ze hebben gratis toegang.