Geweldige editie van

Aalbers-Taptoe Bemmel

BEMMEL – Op zaterdag 12 oktober vond de 46e editie van Aalbers-Taptoe Bemmel plaats. Een speciale editie deze keer, omdat de Taptoe indoor gehouden werd. Het programma was veelbelovend en het werd dan ook een geweldige avond.

Dit jaar konden we geen gebruik maken van de faciliteiten rondom Kasteel de Kinkelenburg. De Taptoecommissie heeft daarom diverse alternatieve locaties moeten onderzoeken en heeft uiteindelijk in sportcentrum De Schaapskooi de geschikte indoorlocatie gevonden. Met steun van hoofdsponsor Schoonmaakbedrijf Aalbers en diverse andere sponsoren, was het dit jaar mogelijk om topkorpsen te contracteren.

De taptoecommissie heeft ervoor gezorgd, dat met Show- & Marchingband VIOS uit Mijdrecht, Show- & Marchingband Exempel uit Empel, Show- & Marchingband Amantius uit ’s-Hertogenbosch en Door Vriendschap Sterk (DVS) uit Katwijk, er een gevarieerd en fantastisch programma was deze avond.

De collega-muzikanten uit Bemmel, van Feestorkest De Rotdweilers verzorgden dit jaar het voorprogramma. Ze brachten voorafgaand aan de taptoe het publiek alvast in de stemming. Het publiek, dat massaal naar De Schaapskooi was afgereisd, werd getrakteerd op een geweldige editie van Aalbers-Taptoe Bemmel. Niet alleen de korpsen, maar ook de gehele entourage, hebben hieraan bijgedragen. Eska Bemmel bedankte iedereen die deze avond mogelijk heeft gemaakt.