Van 24 tot en met 30 oktober

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS SCHORPIOEN. Dit is hét teken van uitersten. Geboorte en dood, extreme weersomstandigheden en seks (op alle mogelijke manieren) horen bij dit teken. Ze onderzoeken graag en bij alles wat ze aanpakken valt hun fanatisme op. Het zijn wel enorme binnenvetters! Ze zijn erg op hun privacy gesteld. Pas als ze iemand vertrouwen, geven zij zich bloot.

RAM van 21 maart t/m 20 april
In het weekend ben jij op zaterdag heel betrokken bij anderen. Zondag lijkt wel een gewone werkdag. Jij pakt een wat zwaardere klus aan. Dat zie je als een uitdaging. Op en rond volgende week dinsdag heb jij moeite met focussen. Je bent snel afgeleid door mensen die zeer emotioneel zijn.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aanstaande vrijdag ben jij zeer geïnteresseerd in andermans emoties. Je wilt die ander als het ware beter kunnen doorgronden. Op zaterdag is er sprake van 'klein' geluk. Maar jij kunt daar evengoed zeer van genieten. Volgende week woensdag is een uitstekende dag om samen uit (eten?) te gaan.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Op vrijdag ruim jij tijd in om je contacten warm te houden. Dat kan via email of facebook maar het liefste zie je iemand in het echt. Na een rustig weekend ben je op dinsdag erg emotioneel in wat je allemaal beweert. Op woensdag heb je met iemand een afspraak die zeer vruchtbaar blijkt te zijn.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Op donderdag en vrijdag verlopen jouw zaakjes voorspoedig. Maar je vraagt je wel af waarom iedereen jou op sleeptouw neemt. Op zaterdag kun jij fel reageren. Zeker als je te maken krijgt met onmogelijkheden. Rond volgende week dinsdag ben je blij dat er mensen zijn met interesse in jou!

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op vrijdag ben je eventjes de weg kwijt. Je kunt je daardoor onzeker voelen, wat niet echt nodig is. Op zaterdag heb je het roer van je eigen leven weer strak in handen. Je organiseert iets dat anderen niet kunnen. Op maandag twijfel je of je voor je eigen belang op komt of voor groepsbelangen.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Vlak voor het weekend zijn familie aangelegenheden eventjes heel belangrijk. Belangrijk genoeg om er tijd voor in te ruimen. Volgende week dinsdag kom je hier nog eens op terug en geef je je mening ten beste. Op woensdag laat je heel duidelijk merken dat je een bepaald persoon heel graag mag.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Vrijdag is een uitstekende dag om op een intense manier met de ander in contact te zijn. Je hebt daarover in ieder geval geen twijfels! Op zaterdag kun je in contact met anderen je horizon verbreden. Je komt in ieder geval interessante dingen te weten. Woensdag is goed om bij te kletsen.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op vrijdag en zaterdag staan emoties centraal. En dan op een positieve manier! Op zondag voel jij je geremd door de ander. Je hebt de neiging om daar niets over te zeggen. Wel doen, schorpioen! Volgende week dinsdag merk je dat je een ander niet kunt helpen. Ook jij kunt geen ijzer met handen breken.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Op vrijdag vind jij andermans emoties heel verwarrend. Jij vindt dat die namelijk niet ter zaken zijn. Op zaterdag kom je mensen tegen die echt iets voor jou kunnen betekenen. Grijp dat met beide handen aan, boogschutter. Op zondag kan jouw optimisme de ander erg inspireren en verder helpen.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Aanstaande zaterdag wordt jouw autoriteit door iedereen erkend. Dat geeft jou de ruimte om bijzondere dingen te organiseren. Dat sommige mensen toch 'piepen' deert jou daarbij niet. Dat is hun probleem. Op zondag merk je toch dat je aan een 'dood paard' aan het trekken bent.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Op zaterdag ben jij heel meegaand en volg je andermans route. Maar op zondag voel jij daarbij een bepaalde weerzin waardoor je toch in de contramine gaat. Maandag val jij min of meer stil doordat je aan alles twijfelt. Zie deze dag als een moment waarop je op je gemak je eigen route uit kunt zetten.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Aanstaande vrijdag heb jij last van iemand die denkt dat ie voor jou beslissingen kan nemen. Je kunt je van deze bedisselende persoon afkeren! Het weekend is op zich heel gemoedelijk en gezellig. Rond volgende week dinsdag verwacht je teveel van jezelf. Geef toe dat lang niet alles haalbaar is.