Afbeelding

Excursie naar Belmonte

Arboretum Wageningen

BETUWE - Zaterdagochtend 2 november organiseert Groei&Bloei Overbetuwe-Lingewaard een excursie naar het Belmonte Arboretum in Wageningen.

Om 10.00 uur worden we ontvangen met koffie, thee en iets lekkers, daarna zullen we tot 12.00 uur een wandeling maken onder leiding van de directeur van het prachtige arboretum in Wageningen, de heer Dedde Smit. In deze tijd hebben alle esdoorns hun prachtige vlammende herfstkleuren. Smit geeft ons een rondleiding door het aloude bomenpark en vertelt over alle soorten. In het Arboretum staan ook heel veel prachtige en bijzondere Japanse esdoorns die zeer de moeite waard zijn om te bewonderen.

De kosten van deze excursie is voor leden van Groei & Bloei 3,00, niet-leden betalen 5,00 euro. Graag aanmelden voor vrijdag 25 oktober 2019 via genb.lingewaard.overbetuwe@gmail.com vervolgens kunt u geld overmaken op bankrekening NL24RABO0152702067 onder vermelding van excursie Arboretum Belmonte. Carpoolen is mogelijk, meldt u dat dan even met uw telefoonnummer tegelijkertijd met uw aanmelding dan nemen wij contact met u op.

Start bij ingang Belmonte, parkeerplaats van hotel Wageningse Berg, Generaal Foulkesweg 96 in Wageningen.