Gezellig samen zijn! (foto: Ada Pietersen)
Gezellig samen zijn! (foto: Ada Pietersen)

Ontmoetingsdagen Bemmel

BEMMEL - Op 17 en 18 oktober kwamen ouderen uit Bemmel weer samen voor de jaarlijkse Ontmoetingsdagen met het thema ’Tevreden’. Beide dagen begonnen met een viering, waarin het thema inhoudelijk werd uitgediept door pastor Victor Bulthuis.

Op donderdag werd de viering, dit jaar voor de 25ste keer, muzikaal verzorgd door het Seniorenkoor onder leiding van Jacob Graansma en op vrijdag door het Donatuskoor onder leiding van Frans Coerwinkel. Prachtige koorzang van beide koren. Tijdens de koffie en borreltijd konden de deelnemers genieten van het ensemble Animuze onder leiding van Henk Wierink. ‘s Middags begeleidde hij op piano de samenzang tijdens de Maria- en de Slotviering. In een prima sfeer raakten de deelnemers al snel met elkaar in gesprek. Na de goed verzorgde lunch speelde toneelvereniging Jong Belegen met enthousiasme de hilarische komedie ‘Gebrul in huis’, dat gelukkig tot ieders tevredenheid goed afliep.

Vrijdagmiddag verraste Diato ‘48 met hun aanstekelijke Franse en Ierse trekzakmuziek en entertainer Ferdinand Ebben vermaakte de aanwezigen met vrolijke ontspanning. Alle aanwezigen zongen uit volle borst mee met de voor iedereen bekende liederen uit de oude doos. Door dit alles en mede door chauffeurs voor vervoer, de sponsors voor de financiën bakkerij Engelen, Fruitcompany Bemmel, Veja Bloemen, Babsies en het personeel van De Kinkel werden het weer twee warme, sfeervolle dagen waarin elkaar ongedwongen ontmoeten centraal stond. Ieder ging tevreden naar huis. Het Team Ontmoetingsdagen Bemmel dankte iedereen die dit voor de deelnemers mogelijk heeft gemaakt.