Afbeelding
Foto:

Gendts muziekspektakel bij De Klok

'De vrienden van de Klok Live'

GENDT - Na het succes van de eerste editie in 2018 vindt op zaterdag 9 november bij De Klok in Gendt, voor de tweede keer hét muziekspektakel 'De vrienden van de Klok live' plaats.

Verdeeld over twee podia laten vier regionale bands hun muzikale kunnen horen, dit zal variëren van bekende rock, tot songs van eigen bodem. Tussen de acts door zal discotheek The Wave live video's tonen. In het Rockcafé zal coverband de Misty Giants het spektakel openen met rocksongs uit de seventies; van Neil Young tot Herman Brood en van Black Sabbath tot ZZ Top en speciaal voor deze avond aandacht voor Status Quo.

Daarna zal Teachers on Tour het toneel overnemen in de popzaal, dit zijn leraren, die samen mooie songs uit de '60-'70 ten gehore zullen brengen. Deze band kenmerkt zich door de mooie samenzang, denk aan CSN&Y, The Faces en The Eagles. Als de Teachers off tour zijn, neemt in het Rockcafé de rock/blues band Jangle uit Huissen het stokje weer over, om op weergaloze wijze de kroeg aan het rocken te krijgen met geweldige songs (denk aan Pearl Jam, Pat Travis, Kings of Leon en ga zo maar door).

De avond wordt afgesloten door de Bemmelse pop en rock coverband New Sensation. Onder leiding van gitarist Marty en de weergaloze stemmen van zangeres Mieke en zanger Bob, brengt ze onder andere U2, Prince en van Halen ten gehore. Al met al een muziekspektakel dat je niet mag missen. Toegangskaarten à 7,50 euro zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij De Klok. Of op de avond zelf à 12,50 euro bij de ingang.