Afbeelding
Foto:

Statiegeldactie voor

Verlichte Optocht Gendt

GENDT - Albert Heijn Gendt en Optochtcommissie de Carrousel zijn voor drie weken met elkaar verbonden. In de periode van maandag 11-11 tot en met zondag 1-12 komt de opbrengst van het gedoneerde statiegeld bij Albert Heijn Gendt ten goede aan de Gendtse Optochtcommissie die komend jaar op zondagavond 23 februari de 19e Verlichte Optocht in Gendt organiseert.

De veiligheidsvoorschriften rondom evenementen als een Verlichte Optocht worden steeds strenger. Om de veiligheid van toeschouwers en deelnemers te kunnen garanderen is een goede communicatie met de verkeersregelaars erg belangrijk. Hiervoor moeten we portofoons huren en een zendmast laten plaatsen om een goede communicatie met de verkeersregelaars mogelijk te maken.

Dit is een behoorlijke kostenpost en hierin zouden we graag een stukje ondersteuning krijgen door middel van statiegelddonaties. "Wilt u ons steunen, doneer uw statiegeldbon dan in de bus bij AH Gendt. Lege flessen kunnen ook worden ingeleverd bij Schoenmakerij Nico Jansen in Gendt of we willen de lege flessen ook bij u komen ophalen als u de Verlichte Optocht in Gendt wilt ondersteunen, bel dan naar 06 12019921 of 06 46002670. U kunt ook een mail sturen naar: verlichteoptochtgendt@hotmail.nl."