Thema-avond Pensioen bij

Lokaal FNV Overbetuwe en Lingewaard

REGIO - Voor leden van Lokaal FNV Overbetuwe en Lingewaard is er donderdagavond 21 november van 19.30 tot 22.00 uur de thema-avond Pensioen

Steeph Custers pensioenfondsbestuurder, zal deze avond uitleg geven over onderstaande onderwerpen: Met mogelijk stapsgewijs omhoog gaan van AOW tot 2024 en daarna. Wat was de oude en is de nieuwe afspraak voor het stapsgewijs verhogen van de AOW-leeftijd? Wat zijn de tijdelijke & vervolgafspraken voor stoppen met werken bij mensen met zwaar werk? Idem voor mensen boven de 60 jaar? Korten en indexatie pensioenen: wat zijn de kansen nu en straks in het nieuwe contract? Zijn er ook speciale afspraken voor flexwerkers en ZZP-ers? Kunnen zij zich vrijwillig aansluiten bij een pensioenfonds? Na- en voordelen van een lage/hoge rente en politieke gevolgen ervan.

De avond is in sociaal cultureelcentrum De Wieken aan de Prinses Irenestraat 49 in Elst. "Wilt u deze avond bijwonen, dan stellen wij het zeer op prijs als u dit ons even laat weten. Dit kan per email a.schuiling@fnv-overbetuwe.nl."

Open Eetcafés Lingewaard

LINGEWAARD - De komende periode organiseert SWL weer Open Eetcafés in Lingewaard. Je kunt terecht bij de volgende eetcafés om gezellig samen een vorkje te prikken:

Maandag 11 november - 17.30 - Providentia, Dorpsstraat 5 in Gendt

Dinsdag 12 november - 17.30u - SWL, Cuperstraat 9 in Bemmel

Woensdag 13 november - 17.30u - RKHVV, Blauwenburcht 1 in Huissen

Donderdag 14 november - 17.30u - Providentia, Dorpsstraat 5 in Gendt

Voor vier euro kunnen inwoners van Lingewaard aanschuiven voor een lekkere maaltijd (inclusief koffie na afloop) die geheel bereid wordt door vrijwilligers. De zaal gaat om 17 uur open. Iedereen die mee wil eten kan zich telefonisch aanmelden van maandag t/m donderdag tussen 10.00 - 16.00 uur via het SWL Meldpunt, telefoonnummer: 088 2552555.

Inschrijvingen buiten deze tijden, via voicemail of via mail worden niet geaccepteerd. Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen raden we aan om op tijd te bellen. Mocht het volgeboekt zijn, dan kun je je aanmelden voor de week er op. Het maandmenu kun je vinden op www.swlingewaard.nl onder 'Activiteiten'.