Afbeelding
Foto:

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen uitgeroepen tot beste SYM scooterdealer van Nederland

HAALDEREN - SYM scooters hét merk dat de meeste snor en bromscooters in Nederland verkoopt en dat al sinds jaren. Uit honderden dealers in Nederland is Wheels2Drive Tweewielers Haalderen verkozen tot beste SYM dealer van Nederland voor het jaar 2019.

Mede dankzij de inzet van ons hele team zijn wij onlangs uitgeroepen tot beste dealer van SYM scooters in Nederland voor het jaar 2019. Om deze prijs in de wacht te slepen dienden wij te voldoen aan tal van criteria, zoals: onze kennis van het product, ons uitgebreide assortiment SYM scooters dat u in onze showroom van 250 m2 vindt, de manier waarop wij klanten adviseren bij de aankoop van hun nieuwe scooter, de wijze waarop wij SYM scooters in onze eigen werkplaats onderhouden en repareren, vooral de know-how van de nieuwe Euro4 milieuvriendelijke motoren (geïntroduceerd in 2018).

Maar bovenal is deze prijs een bewijs van het vertrouwen dat u in ons stelt en in het product SYM scooters, daardoor hebben wij dit kunnen bereiken. Wij danken wij u van harte en hopen ook in de toekomst te mogen rekenen op uw klandizie. Kortom bent u op zoek naar een scooter, dan hoeft u niet ver te gaan, want in Haalderen vindt u tal van SYM-scooters, met liefst 3 jaar of 30.000 kilometer garantie, maar ook andere merken zoals: Peugeot, Piaggio, Kymco, Vespa en Ecooter (elektrische scooters). U bent van harte welkom.

Wheels2drive Tweewielers, Van der Mondeweg 87a, Haalderen (naast Aldi); www.wheels2drive.nl; info@wheels2drive.nl; 0481 464569.