Afbeelding Fabian Polman. (foto: Giel Neijenhuis)
Afbeelding Fabian Polman. (foto: Giel Neijenhuis)

Vrienden van Huissen verwelkomen 200e certificaathouder

HUISSEN - Op de jaarlijkse certificaathoudersbijeenkomst van De Vrienden van Huissen werd zaterdag 26 oktober jongstleden de 200ste certificaathouder in het zonnetje gezet.

Fabian Polman ontving uit handen van voorzitter Frank Jeurissen een ingelijste potlood tekening van zijn portret. In café Het Moment hangen afbeeldingen van bekende Huissenaren. Fabian is op aangepaste wijze toegevoegd aan dit illustere gezelschap. Vol trots laat hij iedereen zijn nieuwe trofee zien.

Certificaathouders ondersteunen middels een jaarlijkse bijdrage van 50 euro de doelstellingen van de stichting. Informatie hierover staat op www.vriendenvanhuissen.nl.

Afscheid Liesbeth van Beek bij Woonstichting Gendt

GENDT - Op 31 oktober is Liesbeth van Beek gestopt als directeur-bestuurder van Woonstichting Gendt.

Als interim bestuurder heeft zij haar opgaven, de organisatie van WSG op niveau brengen, maar ook het beladen onderwerp, fusie, afgerond. "Wij bedanken Liesbeth voor haar inzet en wensen haar succes in haar verdere loopbaan. Per 1november is Germa Knuver aangesteld als directeur-bestuurder van WSG. Haar wensen wij veel succes in een voor corporaties moeilijke maar uitdagende tijden, en hopen op een positieve samenwerking", zo meldt namens alle huurders het bestuur HV Gendt.