De vijf trompettisten van Volharding. (foto: Theo van Vuuren)
De vijf trompettisten van Volharding. (foto: Theo van Vuuren)

Volhardingnieuws

HUISSEN - Grote scheuren in het gevelwerk van het Gemeenschapshuis zijn de vijf trompettisten van Volharding hier debet aan?

Met de muren van Jericho in gedachten maak ik mij zorgen. De getalenteerde muzikanten zijn zich van geen kwaad bewust. Nestor van deze groep, Piet Schrijver wuift alle verantwoordelijkheid weg. Rechts naast hem Koen Jolink in het dagelijks leven internationaal chauffeur neemt zijn trompet mee onderweg om zijn embouchure op niveau te houden. Een collega chauffeur heeft hem zelfs toonladders horen blazen op Raststette Limburg-Lahn. Naast hem Trudie Roelofs heeft dat probleem niet, haar buren wonen ver genoeg weg, ze kan iedere dag ongestoord repeteren. Albert Bartray ook al sinds jaar en dag lid van Volharding en samen met Piet op de 1e trompet, woont zo dat de decibellen geen probleem zijn. Geheel rechts Andre Kemperman, van wie zowel zijn vader en opa lid waren van de legendarische Bietenrooiers, is sinds 4 jaar lid van Volharding.

Voorts moet nog vermeld worden dat onze twee bouwkundigen Dick van Soest en Richard Neijenhuis zeggen, zeker te weten dat de hierboven genoemde trompettisten part nog deel hebben aan de scheuren in het gebouw,

Waarvan akte! Harrie Klaassen