Afbeelding

Malle Babbe en Gerrit de Boef

Het Bruiskoor komt naar Huissen!

HUISSEN - Zondag 10 november is er in de protestantse kerk te Huissen een oecumenische Kom-erbij-viering met pastor Victor Bulthuis en dominee Matthijs Glastra.

Twee keer per jaar is er een viering die afgestemd is op en voorbereid wordt met mensen met een (verstandelijke) beperking. En met de woorden Kom-erbij wordt de kern geraakt van wat leven en geloven voor alle mensen is: dat je ergens een plek vind waar jouw leven gezien en gewaardeerd wordt, waar je welkom bent.
Zondag 10 november is er de geweldige primeur: het Bruiskoor komt bij ons zingen! Mensen met een beperking houden van sporten, tv-kijken, bank hangen uitgaan én zingen. In Arnhem oefenen ze elke donderdagavond bij het Bruiskoor en zij komen naar Huissen. Het verhaal in de kerk gaat over Zacheus die er zo graag bij wil horen. Maar hij durft niet zo goed. Het Bruiskoor zingt over malle Babbe en Gerrit die steelt als de raven, over mensen die steeds naar de rand worden geduwd in de mallemolen van het leven. Weet je welkom en kom erbij!

Protestantse Gemeente Huissen, Matthijs Glastra