Van 7 tot en met 13 november

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS SCHORPIOEN. Op relationeel vlak is de schorpioen een zeer trouwe partner. Het enige dat ze niet kunnen hebben is ontrouw van de partner. Vandaar dat ze wat wantrouwend van aard zijn. En hun jaloezie is snel gewekt. Seks is voor hen een belangrijke uitlaatklep. Met hun lijf uiten ze hun gevoelens voor de ander. Ze hebben het liefste alles onder controle.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Op donderdag wil iemand jou uit de tent lokken. Maar jij kiest ervoor om dat te negeren. Vrijdag is een goede dag om een trip te ondernemen. Het begin van een leuk, lang weekend? Rond volgende week dinsdag lukt het je om je (lichamelijke) grenzen te verleggen. Je hebt dan ook over alles een mening.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Donderdag baal jij ervan dat het je niet lukt om samen met de ander iets leuks te ondernemen. Dat geeft behoorlijk wat spanningen. In het komende weekend staat vriendschap min of meer centraal. Zondag is een mooie dag om te genieten van moderne kunst. Bezoek een leuk museum om je hart op te halen.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Donderdag en vrijdag zijn zeer actieve dagen. Maak bijvoorbeeld een mooie boswandeling en geniet van de herfst! Op zondag maak jij van je hart geen moordkuil. Sterker nog; je vertelt de ander je diepste geheimen. Volgende week woensdag weet jij je gevoelens prachtig onder woorden te brengen.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Ondanks het feit dat je op donderdag heel gevoelig bent, durf je toch op de voorgrond te treden. Tijdens het komende weekend heb je het heel druk. Maar gelukkig krijg je van allerlei kanten hulp. Maandag ben je wat gespannen. De volle maan op dinsdag geeft jou nieuwe kansen én twijfels!

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op vrijdag kun jij op een ontspannen manier maatschappelijk vooruit komen. Na een heel rustig weekend heb jij op maandag het hoogste woord. Je hebt gelijk, maar krijg je dat ook? Volgende week woensdag voel jij je heel krachtig. Een goede dag om flinke vooruitgang te boeken op elk vlak.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Donderdag en vrijdag zijn goede dagen om lichamelijk actief te zijn. Aanstaande zondag helpt een goed gesprek om de ander beter te begrijpen. Volgende week maandag is men zeer onder de indruk van jouw kunnen. Geniet daarvan! Op woensdag zet jij je kennis en ervaring in voor een goed doel.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Op donderdag is er wrevel tussen jou en de ander. Je kunt niet goed achterhalen waarom dat nu zo is. Misschien zijn je verwachtingen te hoog gespannen? Tijdens het komende weekend kom je in aanraking met wonderlijke figuren. Hun 'anders zijn' is voor jou heel interessant en dus leerzaam.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op donderdag ben je heel creatief bezig. Maar lang niet iedereen weet dat te waarderen. Op zondag stel jij je heel kwetsbaar op. Dat leidt helaas tot ongemakkelijke situaties. Volgende week dinsdag en woensdag zit je goed in je vel. Prima dagen om op een vriendelijke manier je zin te krijgen.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Op donderdag heb jij weer eens het hoogste woord. Ben jij niet bang dat dit ooit gaat vervelen? Spreken is zilver maar zwijgen toch echt goud! Na een rustig en ontspannen weekend ben jij rond volgende week dinsdag enorm actief. Je enthousiasme werkt waarschijnlijk zeer aanstekelijk.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Op vrijdag oogst jij veel waardering voor wat jij maatschappelijk bijdraagt. Toch besluit je in het komende weekend dat je best een tandje lager mag presteren. Hierdoor komt meer tijd vrij voor je privé leven. Volgende week woensdag is het goed om een gesprek wél aan te gaan. Het is nodig!

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Na een drukke week vind jij dat je in het weekend best wel wat ontspanning kunt gebruiken. En er zijn vrienden die je te lang niet gesproken hebt. Daar maak je dan ook tijd voor vrij. Je laat duidelijk merken dat ze voor jou belangrijk zijn. Op woensdag weet jij bepaalde zaken helder uit te leggen.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Op donderdag voel jij perfect aan wat de ander nodig heeft. Op vrijdag kies je eventjes voor jezelf. Tijdens het weekend hoor je over bepaalde zaken die voor jou heel veel kunnen betekenen. Volgende week dinsdag en woensdag onderneem je meteen actie. Dit kan een soort doorbraak zijn.