Wijkavond in Zandse Kerk

HUISSEN - De Overleggroep ’t Zand Binnen-Buiten nodigt iedereen van harte uit om het met elkaar over de ontwikkelingen in de wijk te hebben. De wijk ’t Zand is in beweging er zijn al een aantal ideeën geopperd door bewoners, waar we graag met u over door willen praten.

Welke mogelijkheden zijn er, welke knelpunten, andere ideeën/suggesties en oplossingen kunnen we met elkaar bedenken en die we dan met de gemeente gaan bespreken. Wethouder Helga Witjes zal aanwezig zijn om naar U te luisteren en zal met U in gesprek te gaan.

Onderwerpen die op de wijkavond aan bod komen: Verkeersveiligheid, Groen, speelplekken en jeugd, Nieuwbouw in en om de wijk
Activiteiten en voorzieningen voor ouderen, De ontmoetingsplekken zoals het Gemeenschapshuis, Zandse Kerk, Koelhuis, IKC het Sterrenbos enzovoort.

"Kom dinsdag 26 november naar de Zandse Kerk en denk met ons mee! Het programma loopt van 19.30 tot 21.00 uur. Vanaf 19.00 uur kunt u binnenlopen en staat de koffie en thee klaar. Na afloop is er natuurlijk tijd voor een drankje en wat napraten."

De Overleggroep ’t Zand Binnen-Buiten bestaat uit: Lambert Neijenhuis (VV Jonge Kracht), Henk Ederveen (Gemeenschapshuis Huissen-Zand), Jos Jeurissen/Herman Geerts (Zandse Kerk), Ellen van Bon (IKC het Sterrenbos), Theo van Vuuren (Muziekvereniging Volharding), Jacqueline Verhaegh/Ingrid de Wit (Wijkvereniging) en Erik Wierbos/Ine Hulzink (Wijkplatform ZandBinnenBuiten).

De Overleggroep wordt ondersteund door: Gerrit Kurvers (Gemeente), Werner Rutjes (Spectrum), Wil vd Hurk/Jim Dokter (SWL). Meer informatie? Mail: ZandsOverleg@outlook.com