Afbeelding
Foto:

Twintig procent korting tijdens

De Dolle Sintdagen bij E&S Kado in Bemmel

BEMMEL - Evenals voorgaande jaren heeft E&S Kado (voorheen Top1Toys) in Bemmel ook dit jaar voor haar klanten weer een speciale Sint-actie. Aankomende donderdag 7 en vrijdag 8 november wordt er eenmalig 20 procent korting verstrekt op de aankoop van alle artikelen (met uitzondering van boeken en Mousset-artikelen).

Waar de winkel voorheen alleen speelgoedartikelen verkocht, hebben Esther en Sanne sinds begin dit jaar ook veel kado-artikelen en huishoudelijke producten en woonaccessoires. Ook op deze artikelen zal op de beide koopdagen de korting gelden.

Maar natuurlijk zijn deze dagen vooral bedoeld voor de Sint-artikelen voor onze jongste jeugd. De winkel staat weer geheel gevuld voor de drukke feestdagen die voor de boeg staan en dus hebben de vroege inkopers ook de meeste kans op de gewilde artikelen en dat ook nog eens met een korting van twintig procent. Esther en Sanne zien u graag verschijnen en dat geeft de bezoeker naast de Sint-artikelen ook direct een blik op de andere artikelen die voor de kerstdagen nog wel eens van pas kunnen komen.

Indien u voor de feestdagen artikelen van Mousset wilt kopen/bestellen, dan is dit natuurlijk ook altijd mogelijk. Hierop wordt geen korting gegeven, maar voor liefhebbers van chocoladeletters en dergelijke is het misschien zinvol om vroegtijdig de bestelling te plaatsen. Esther en Sanne wensen u allen alvast een hele fijne Sinterklaas!