(foto: Ilona Kuster)
(foto: Ilona Kuster)

Ladies Night

bij Tuincentrum De Pas

GENDT – Op woensdag 20 en donderdag 21 november 18.30 tot 21.30 uur kunnen dames weer hun hart ophalen bij Tuincentrum De Pas tijdens de jaarlijkse Ladies Night. Van sieraden tot verzorgingsproducten en lekkere hapjes, het is er allemaal!

Tijdens deze gezelligste 'vriendinnenavond' van de regio is er van alles te doen, uit te proberen, te zien en natuurlijk te proeven. Sabine: 'Onder andere mooi om te zien zijn de prachtige gepresenteerde voorbeelden en nieuw dit jaar geven wij die avond een workshop waar iedereen kan aanschuiven om een mooie creatie te maken, altijd leuk en inspirerend om aan deel te nemen!'

Tuincentrum De Pas is inmiddels volledig ondergedompeld in kerstsfeer. Alle nieuwe kersttrends en nieuwe kleuren zijn er volop te bewonderen. 'Dit jaar zijn natuurlijk ook weer onze prachtige kerstbomen Nordman en zilversparren te verkrijgen bij ons alle soorten en maten vers van het land start verkoop zaterdag 30 november. Kortom; het is Sabine & Vincent weer gelukt om samen met hun team het tuincentrum volledig om te toveren. Zeer de moeite waard om te komen kijken, dat wordt weer heerlijk genieten dames! Kom gezellig inspiratie opdoen, profiteer tijdens de Ladies Night van 10 procent korting en krijg een leuke goodiebag mee naar huis! Tot ziens bij Tuincentrum De Pas, Angerensestraat 46, Gendt. (www.tuincentrumdepas.nl)