Bijeenkomst Rabobank thema Arbeid. (foto: Sandra de Beijer)
Bijeenkomst Rabobank thema Arbeid. (foto: Sandra de Beijer) Sandra de Beijer

Uitnodiging bijeenkomst 'Voldoende arbeidskrachten in de kas'

ELST - Op dinsdag 19 november wordt bij de Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe aan de Industrieweg Oost 16 in Elst, een bijeenkomst gehouden met als thema ‘Voldoende arbeidskrachten in de kas’.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Greenport Arnhem-Nijmegen en Glastuinbouw Nederland. De arbeidsmarkt staat onder spanning en het is steeds lastiger om gemotiveerde medewerkers te vinden en vast te houden.

Ook in de regio Arnhem-Nijmegen hebben tuinbouw-ondernemers met deze uitdaging te maken. Er liggen zeker kansen om personeel langer te binden en om nieuwe medewerkers te vinden, echter het is niet makkelijk. Voorzitter van Glastuinbouw Nederland Sjaak van de Tak, zal één van de sprekers zijn die over het onderwerp ‘Arbeid’ in gesprek gaat. Daarnaast zullen Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland en het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen aanwezig zijn, om te vertellen wat de mogelijkheden zijn om met geïnteresseerde medewerkers in contact te komen en welke trajecten daarvoor beschikbaar zijn. "Dus mocht u aan de slag willen met uw werkgeversbeleid dan wilt u deze avond zeker niet missen." Deelname is kosteloos. Inloop bijeenkomst om 19.45 uur en start om 20.00 uur. De avond is omstreeks 22.00 uur afgelopen.