Afbeelding

De kabouters willen je ontmoeten!
Kom je kennis maken?

ELST – Heb je altijd al willen weten hoe het echte leven van kabouters eruit ziet? Dan is dit je kans! De kabouters nodigen jou uit, samen met papa en mama, in het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 november bij Intratuin Elst. Wel een beetje bukken bij het kabouterdeurtje dan...

Dat kabouters je willen meenemen in hun wereldje dat is uniek, dus mis het niet! Zodra je via het kabouterdeurtje binnenstapt, krijg je eerst een echte knapzak. De kabouters laten je graag zien wat ze zoal de hele dag doen en... jij mag meedoen. Zo mag je bijvoorbeeld zelf kabouterbroodjes bakken en meedoen met het spelletje dennenappels gooien. Ook hebben de kabouters speciaal voor dit weekend een heuse kabouterspeurtocht uitgezet. Je mag dan met een speurkaart verschillende bosdieren gaan zoeken. Een hert of een zwijntje of misschien vind je wel een uil. En als je daarna je speurkaart inlevert, dan ligt er een leuke kabouterverrassing voor je klaar. Ben je best een beetje stoer? Dan mag je de kabouters ook meehelpen timmeren in hun kaboutertimmerfabriek. Of, als je het liever iets rustiger aan doet, mag je natuurlijk ook lekker gaan luisteren naar mooie verhalen van de sprookjesverteller in het kabouterbos. Misschien kom je dan ook de magische tovenaar tegen. Die maakt heerlijke kabouterdrankjes die je mag proeven. De kabouters zelf zijn daar dol op.

Kom je het allemaal meebeleven? De kabouters kunnen niet wachten om je te ontmoeten en kabouter Plop en Kwebbel willen met je op de foto. Niets moet, alles mag. Je mag zelfs verkleed komen. Alle papa's, mama's, opa's en oma's mogen natuurlijk mee. De kabouters zijn er op zaterdag 23 november van 11.00 tot 17.00 en zondag 24 november van 12.00 tot 17.00 uur. Intratuin Elst, Nieuwe Aamsestraat 94. (www.intratuin.nl)