Afbeelding
Foto:

Black Friday in Bemmel

BEMMEL - Vrijdag 29 november is het ook in Bemmel Black Friday en bieden de deelnemende ondernemers diverse producten en diensten aan met flinke kortingen en zijn er aantrekkelijke acties.

De deelnemers zijn te herkennen aan een Black Friday-poster op het raam. Het centrum wordt leuk versierd. "Op onze facebookpagina Beleef Bemmel heeft een groot aantal deelnemers al laten weten van welke aanbiedingen en kortingen u kunt genieten, maar u kunt zich ook laten verrassen tijdens uw bezoek. Omdat u misschien vrijdag overdag niet in de gelegenheid bent om naar het centrum van Bemmel te komen, lopen alle acties ook door tijdens de vrijdagkoopavond en op zaterdag 30 november. Al nieuwsgierig naar de aanbiedingen? Kijk dan op onze facebookpagina Beleef Bemmel."

Al met al voldoende redenen om zowel vrijdag 29 november als zaterdag 30 november naar het centrum van Bemmel te komen. "Wij heten u van harte welkom."

Ook uw bericht in de krant?

LINGEWAARD - Wilt u iets onder de aandacht brengen in uw regio? Dat kan! Uw bericht kunt u heel eenvoudig online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daar klikt u eerst op de regio waar u uw bericht geplaatst wilt hebben. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren' . Uiteraard kunt u ook een bijpassende (rechtenvrije) foto toevoegen. De rest wijst zich vanzelf. Komt u er niet uit? Belt u dan gerust even: 0481-464770, wij helpen u graag verder.