Afbeelding
Foto:

'Pietendisco en Sint-koopzondag Huissen'

is beter

HUISSEN - Kom je dansen met de Pieten voor de Sint in Huissen? Sinterklaas is zo blij dat hij weer in Huissen is. En gelukkig blijft hij nog wel even. In de Langestraat heeft DJ Piet dit jaar een heuse disco ingericht, hebben jullie het al gezien? Daar kunnen jullie zaterdagmiddag 23 én 30 november heerlijk komen swingen in de Pietendisco.


Tussen 13:30 en 15:30 uur draait DJ Piet échte dansknallers! Er zijn danseressen van 'Dansatelier Over de Linge' aanwezig die samen met de kinderen een wervelend Sinterklaasdansje in gaan studeren. Op koopzondag 1 december zal de dans op podium Odeon aan Sinterklaas, zijn Pieten en heel winkelend Huissen getoond worden. Voor de kinderen die zich op 23 of 30 november opgeven en meedoen op 1 december heeft Sinterklaas een cadeautje.

Winnen, winnen, winnen!

Vanaf de intocht tot aan 1 december maak je als klant in Huissen kans op prachtige prijzen. Meedoen is makkelijk: bij iedere aankoop ontvang je bij de 'In Huissen' aangesloten winkels een lot. Dit lot lever je op koopzondag 1 december in bij podium Odeon op de Markt. Tussen 14:30 en 16:30 uur zal Sinterklaas samen met zijn Pieten prachtige prijzen uitreiken die ter beschikking zijn gesteld door ondernemers van Huissen. Het is wel belangrijk dat je aanwezig bent tijdens de trekking, want alleen dan maak je met je lot kans op een prijs!
Zaterdag 23 en 30 november is tussen 13:30 uur en 15:30 uur de disco geopend.
Zondag 1 december van 13:00 en 17:00 uur is het Koopzondag met Sinterklaas, een loterij en diverse optredens.

Check www.inhuissen.nl en de Facebookpagina van Heerlijk Huissen voor de exacte (openings-) tijden van de disco en de invulling van de Sint koopzondag op 1 december.