(foto: Isabel Jansen / IsabelShoots)
(foto: Isabel Jansen / IsabelShoots)

Jubileum Concert Feelin'Good groot succes!

HUISSEN - In een volle Zandse kerk in Huissen heeft het koor Feelin’Good zondag 17 november een succesvol concert gegeven. Met veel enthousiasme werd er een breed repertoire ten gehore gebracht.

Met nummers van Abba en The Beatles naar ‘Bui Doi ‘uit Miss Saigon en van `Senza Catena` tot ‘Als het Golft‘ van de Dijk bracht het vijfstemmig koor een muzikale reis door het repertoire van de afgelopen vijftien jaar ten gehore en aangevuld met veel nieuwe arrangementen. Ze deed dit samen met eigen solisten en gastsolisten en onder de bezielende leiding van dirigent Piet van der Sanden.

Met als afsluiting ‘The circle of life’ uit de Lion King kreeg het koor samen met haar gastsoliste een daverend applaus. De reacties van het publiek waren lovend en hartverwarmend.

Het koor kan terug kijken op een zeer geslaagd en een mooi concert ter ere van hun 15-jarig bestaan. Wegens enorme belangstelling was het concert in korte tijd uitverkocht en heeft men helaas mensen moeten teleurstellen.

Maar binnenkort is het koor Feelin’Good, met een aangepast repertoire, nog te horen en te zien bij Huissen bij Kaarslicht op zaterdagavond 14 december in de protestantse kerk op het Raadhuisplein en op vrijdagmiddag 3 januari in het Zeeuwse kerkje van het Openluchtmuseum in Arnhem.