Heiligenwandeling Mariëndaal

ARNHEM - Het is tijd om de benen te strekken en daarom organiseren de boswachters van Geldersch Landschap en Kasteelen op woensdag 4 december een heiligenwandeling op landgoed Mariëndaal. In december tafelen mensen lang, zitten veel binnen en nuttigen de nodige lekkernijen.

Een beetje beweging is daarom goed om de feestmaand gezond door te komen. En dat kan met de boswachters, die de wandelaars meenemen over Mariëndaal, terwijl ze vertellen over de geschiedenis van de heiligman en andere belangrijke mensen in de lokale geschiedenis. En natuurlijk is er ook aandacht voor de natuur.

Start: 13.30 uur op parkeerplaats Mariëndaal: ingang via Mariëndaal, zijstraat Utrechtseweg (N225) aan de N225 tussen Arnhem en Oosterbeek, 200 m voorbij boogtunnel onder spoorlijn. Duur: ca. 2,5 uur. Deelname: 5,00 euro, kinderen 4 - 12 jaar 2,50 euro. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/activiteiten, Peter Palstring, 06 47966663 of Gerard van Kerkhoff, 06 23218416.