Menu Afhaalpunt Lingewaard

BEMMEL - Op maandag 2 december kunnen inwoners van heel Lingewaard tussen 17.00 en 17.30 uur het volgende menu afhalen: soep, bami met salade en 'n toetje.

Deze maaltijd kost vier euro en wordt bereid door een enthousiaste groep vrijwilligers. Het afhaaladres is Cuperstraat 9 in Bemmel. Gevraagd wordt zelf drie afsluitbare bakjes en gepast geld mee te nemen!

Wilt u ook genieten van zo’n heerlijke verse maaltijd dan moet u zich wel van te voren even inschrijven via het SWL Meldpunt. Er is namelijk maar een beperkte hoeveelheid menu’s beschikbaar. Inschrijven kan op maandag - donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur via tel. 088 2552555.

‘Afhaalpunt Lingewaard’ is een initiatief van buurtbewoners in samenwerking met SWL. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wil van den Hurk (088 2552550). Het maandmenu staat op www.swlingewaard.nl onder 'Activiteiten'.

Opbrengst collecte Alzheimer Nederland

BEMMEL - Eén coördinator, vier wijkhoofden en meer dan zestig collectanten hebben het voor elkaar gekregen dat bij ieder huis in Bemmel is aangebeld met de vraag of men wil doneren ten bate van Alzheimer Nederland. Dat heeft bij elkaar liefst 4854,39 euro opgeleverd!

"Hier mogen we gerust nog wat bij optellen, omdat veel mensen hebben gedoneerd middels de QR-code en dat geld wordt direct op de rekening van Alzheimer Nederland gestort. Opnieuw is dit een prestatie waar we maar wat trots op mogen zijn!
Wij hopen van harte dat wij ook in 2020 weer op jullie kunnen en mogen rekenen. Het doel is namelijk altijd meer... nog meer geld voor onderzoek, begeleiding en voorlichting voor en over Alzheimer. Wijkhoofden Daniëlle, Dory, Miriam en Rita: bedankt! Collectanten: bedankt! Namens Bianca van Brandenburg coördinator collecte Alzheimer Nederland Bemmel."