Mooie opbrengst Alzheimer Huissen

HUISSEN - In de week van 4 tot en met 9 november gingen 22 collectanten door weer en wind de straat op in Huissen om geld in te zamelen voor Alzheimer Nederland. Met elkaar haalden zij het prachtige bedrag van 2.068,55 euro op.

Dit is exclusief de opbrengst via de QR-codes. Alzheimer Nederland is de collectanten en alle gevers enorm erkentelijk voor deze ondersteuning. Ook Albert Heijn Huissen draagt Alzheimer een warm hart toe en heeft de collectanten bedankt door middel van een kleine attentie voor hun inzet!

Voor een toekomst zonder dementie

Aandacht voor dementie is noodzakelijk, want één op de vijf mensen krijgt dementie. Op dit moment leven ruim 280.000 mensen in Nederland met deze ziekte. De verwachting is dat het aantal mensen met dementie explosief stijgt naar ruim een half miljoen (!) in 2040. Daar moet iets aan gedaan worden. Met meer onderzoek komen we dichter bij een toekomst zonder dementie voor onze kinderen én kleinkinderen. De opbrengst van de jaarlijkse collecte draagt hier in belangrijke mate aan bij.

Volgend jaar ook meehelpen?

"Wilt u in 2020 ook uw steentje bijdragen door mee te helpen als collectant? Alzheimer Huissen is nog op zoek naar collectanten. U kunt zich opgeven via www.alzheimer-nederland.nl/collecteren of neem gerust contact op met Marion Jeurissen, coördinator Alzheimer Huissen, telefoon 06 33744174."