Van 28 november tot en met 4 december

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS BOOGSCHUTTER. Omdat de boogschutter graag zijn horizon verbreedt, is het in feite de eeuwige student. Aangezien de schutter graag het woord voert, is hij zeer geschikt voor het onderwijs. Met zijn gevoel voor humor voelt hij zich ook thuis in de kleinkunst. Een functie in de reiswereld ligt hem ook. Het liefste zou hij op locatie een rondleiding geven.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Op donderdag de 28e staan de planeten goed om een persoonlijk plan erdoor te drukken. Je bent dan erg overtuigd van jezelf. In het weekend ben je nogal rusteloos. Je kunt je ei niet kwijt. Volgende week dinsdag staan de planeten uitstekend om te daten. Je zoekt iemand waarmee je op één lijn zit.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Deze periode ben je zeer gericht op de liefde. Op donderdag weet je goed hoe je vriendschap en liefde kunt combineren. En op vrijdag ben jij vooral uit op romantiek. Als de ander dat niet regelt, dan doe je dat gewoon zelf! Op dinsdag voel je met een bepaald persoon een sterke 'klik'.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Op donderdag kun je als geen ander bepaalde emoties onder woorden brengen. Misschien ga je wel dichten! In het weekend zijn er een paar zakelijke klusjes die jij in een handomdraai in orde maakt. Volgende week dinsdag kun je heel scherp formuleren tijdens een diepgaand gesprek met een kennis.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Op donderdag is het Jantje lacht en op vrijdag eerder Jantje huilt. Je buiten spelen je parten. Op zaterdag kom je ergens achter waar je de rest van het weekend op moet kauwen. Maandag staan gevoelens haaks op je ratio. En op woensdag zijn er zoveel indrukken, dat het je even teveel wordt.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op donderdag de 28e voel jij je beste wel krachtig. Daardoor vind jij de moed om een bepaalde titanenklus aan te pakken. Toch is dat iets te hoog gegrepen. Je dreigt je hieraan figuurlijk te vertillen. Neem het weekend tijd voor jezelf om je wonden te likken. Daarna voel jij je een stuk beter.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Op donderdag heb je veel medelijden met iemand die het slechter heeft dan jij. Je helpt die persoon dan ook graag. In het weekend is het belangrijk dat je een aantal officiële zaken bijtijds regelt. Volgende week dinsdag ga je met iemand diepgaan in gesprek. Je legt als het ware je ziel bloot.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Op donderdag staat vriendschap hoog in jouw vaandel. Je gaat voor de ander door het vuur! Op vrijdag ben je vooral heel romantisch bezig. Je weet als geen ander een mooie sfeer op te bouwen. Volgende week dinsdag ben jij weer eens een echte matchmaker! Jij verbindt mensen met elkaar.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op donderdag voel jij je erg gefrustreerd. Toch moet je eigenlijk blij zijn met de kleine stapjes vooruit die jij gemaakt hebt. In het weekend worstel je noga met extreme emoties. Geef jezelf een uitlaatklep! Volgende week dinsdag lukt het je heel goed om met de ander contact te maken.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Donderdag heb jij de lachers op je hand. Je humor slaat enorm aan! Maar de belangrijkste gebeurtenis is dat op maandag jouw planeet Jupiter voor één jaar naar het teken steenbok gaat. Dat geeft een wat serieuzere periode waarin je vooral maatschappelijk veel aan de weg timmert.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Na een gezellig weekend met fijne mensen over de vloer gaat op maandag de planeet Jupiter gedurende één jaar in jouw sterrenbeeld lopen. Dat geeft een periode met groeimogelijkheden. Dat ondersteun je het beste door te investeren in jouw kwaliteiten. Denk aan een cursus of studie.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Op donderdag de 28e geniet je van de mensen in jouw vriendenkring. Ga gezellig met ze op stap! In het weekend zijn de contacten met kennissen en buurtgenoten heel onderhoudend. Op zondag ben je wel wat nerveuzer dan normaal. Op dinsdag en woensdag zit je gelukkig weer lekker in je vel.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Donderdag en vrijdag steek je veel energie in jouw contacten. Volgende week maandag gaat jouw planeet Jupiter gedurende één jaar in het teken steenbok lopen. Dat geeft een periode waarin je veel energie steekt in je maatschappelijke positie. Grote kans dat je ergens in die periode omhoog komt.