Tweede editie Wintergala Sint Sebastianus

GENDT - Na het succes van de editie van 2018, kondigt Sint Sebastianus Gendt een vervolg aan op het wintergala. Op deze avond zal Sint-Sebastianus Gendt, samen met enkele gastartiesten, hun vrienden, een gemixt programma verzorgen. Wie deze vrienden zijn, wordt de komende weken bekendgemaakt via de sociale mediakanalen.

Onder het genot van een hapje en een drankje zal Sint-Sebastianus een ieder warm verwelkomen in de Providentia in Gendt. De muzikale klanken zullen beginnen te klinken op zaterdag 14 december om 20:30 uur. Net als vorig jaar zijn entreekaarten in de verkoop aan de deur ook zullen er op dinsdagavond en donderdagavond voorverkopen plaatsvinden. Een entreekaart staat tevens gelijk aan een kopje koffie. Vervolgens kan men een mooi plekje in de zaal van de Providentia uitzoeken.

Het belooft een muziekfestijn in winterse sferen met een gala-uitstraling te worden, met de gezelligheid van een skihut.

Mentor worden?

LINGEWAARD - Ben je die energieke of juist rustige persoon die een steuntje in de rug kan zijn voor een jongere in het voortgezet onderwijs?

Momenteel zijn er in Lingewaard nog vier jongeren die wachten op een vrijwillige mentor. Met een uurtje per week kun jij verschil maken. Je begrijpt een puber en laat je niet zo snel uit het veld slaan. Je kunt hulp bieden bij planning en het zelfvertrouwen helpen ontwikkelen. Kun jij de klik maken met onze jongeren? Dan zoeken we jou!

Neem dan contact op via info@schoolscoollingewaard.nl of bel 06 83337092. Voor meer informatie kun je ook de website van School's cool Nijmegen bezoeken: www.schoolscoolnijmegen.nl.