Kim Kötter en Henk Hazelaar. (foto: Jessy Wouterse)
Kim Kötter en Henk Hazelaar. (foto: Jessy Wouterse)

Henk Hazelaar gekozen

tot Beste Personal Trainer

LINGEWAARD - Henk Hazelaar is tijdens de uitreiking van de Dutch Fitness Awards 2019 op de Fitfair in de Jaarbeurs in Utrecht gekozen tot de Beste Personal Trainer van het Jaar 2019 van de Gemeente Lingewaard. Dit op basis van het hoogste aantal stemmen en de hoogste waardering!

Ook kreeg hij de vierde prijs voor de Beste Personal Trainer van het Jaar 2019 van Nederland uitgereikt, gekozen door de Vakjury van NL Actief, de bracheorganisatie binnen de fitnesswereld. De prijzen werden uitgereikt door Kim Kötter en Fajah Lourens.

Henk Hazelaar is in Bemmel werkzaam als Personal Trainer bij Personal Fitness Nederland, gevestigd aan de Houtakker in Bemmel en is gespecialiseerd in verschillende doelstellingen. Wil je bijvoorbeeld afvallen, gespierder of fitter worden, meer energie? Of wil je nu eindelijk wel eens van die vervelende rug of schouderklachten af? Maak gratis kennis tijdens een intake gesprek en doe gelijktijdig een gezondheidscheck. Altijd een persoonlijk trainings- en voedingsadvies op maat!

Fajah Lourens en Henk Hazelaar. (foto: Jessy Wouterse)