D-Street-Band’s de Bosch (rechts) en Steve VanLowZand (links). (foto: Thijmen Peters)
D-Street-Band’s de Bosch (rechts) en Steve VanLowZand (links). (foto: Thijmen Peters)

'100% in Concert' onthult Bemmels oorsprong wereldhit

BEMMEL - Diepgaande research heeft aan het licht gebracht dat de wereldhit 'Venus' van Shocking Blue niet door Robbie van Leeuwen bedacht is, maar een Bemmelse oorsprong heeft. Van Leeuwen heeft na de release van deze hit, de rest van zijn leven nooit meer hoeven werken. Dat is pijnlijk voor de twee nog levende en inmiddels opgespoorde leden van de vergeten Bemmelse 'D-Street-Band', die menen dat deze riante pensioenvoorziening hen eigenlijk toekwam.

Hoe de vork precies in de steel zit, wordt uit de doeken gedaan tijdens de komende versie van '100% in Concert' op 7 & 8 december in de Bemmelse Theaterkerk.

Behalve deze primeur valt er nog veel meer te horen en zien tijdens deze twee concerten. In een Top 2000 café-sfeer wordt een spetterde show opgevoerd door Alarmfase 2, Rotdweilers en Muziekvereniging UDI. Special guests zijn musicalster Hanneke Engels en zanger-presentator Martijn van Vuuren.

Wilt u erbij zijn, dan kunt u zich geen wachten en overwegen meer veroorloven: het zitconcert op zondagmiddag is in de voorverkoop al stijf uitverkocht! Voor het staconcert op zaterdagavond 7 december zijn nog beperkt kaarten verkrijgbaar bij de Toren van Bemmel en bij de leden van de Alarmfase, Rotdweilers en UDI.