Afbeelding
Foto:

Drie dagen schaatsplezier en vertier in Bemmel

BEMMEL - Aanstaande weekend is er in Bemmel van alles te beleven. Voor het eerst ligt op de Markt in Bemmel drie dagen een overdekte kunststof ijsbaan. Dit als onderdeel van de jaarlijkse kerstmarkt die zondag 8 december plaatsvindt.

Er zijn bij deze ijsbaan voldoende speciale schaatsen aanwezig in alle maten. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. De openingstijd van de ijsbaan zijn: vrijdag 6 december van 16 tot 22 uur. Van 20 tot 22 uur is er discoschaatsen; zaterdag 7 december van 11 tot 22 uur; zondag 8 december van 11 tot 17 uur.

Aanstaande zondag vindt van 11 tot 17 uur de grote kerstmarkt plaats met veel gezellige kramen. Daarnaast brengen diverse koren op het podium hun kerstliederen ten gehore. Voor de kinderen zijn er leuke attracties en activiteiten. Ook rijdt er dit jaar voor het eerst een kersttreintje door het dorp met verschillende halteplaatsen. Natuurlijk zijn alle winkels en horecagelegenheden geopend. Dus alle aanleiding om komend weekend naar het centrum van Bemmel te komen. Er is voldoende 'gratis' parkeergelegenheid aanwezig. De ondernemers van Bemmel heten u van harte welkom.

Dit hele evenement is mede mogelijk gemaakt door steun van een groot aantal sponsors en ambassadeurs. Daarnaast kan een evenement van deze omvang nooit georganiseerd worden zonder de steun van de vele vrijwilligers. Deze groep bestaat uit de leden van de kerstmarktcommissie, De Geintrappers, Het Oerkind en Scouting Bemmel. Daarom heel veel dank aan zowel alle sponsoren als vrijwilligers!