Van 5 tot en met 11 december

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS BOOGSCHUTTER. De boogschutter is een populair type. Ze zitten dan ook nooit verlegen om gezelschap. Dat is leuk, maar het kan ze op relationeel vlak ook de das omdoen. De verleiding kan te groot zijn! Ze gaan graag met de ander op reis en ze zijn zeer onderhoudend omdat ze altijd een verhaal te vertellen hebben. Hun vrijheid is hen veel waard.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Tot en met het weekend is het leven (helaas) wat saai. Er gebeurt niet zo veel. Maar op maandag is er wel wat aan de hand. Je raakt snel geïrriteerd en daarbij kan er veel emotie loskomen. Blijf daar niet mee zitten maar lucht je hart! Aks jij je eenmaal uitgesproken hebt, voel je een enorme opluchting.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aanstaande zondag is een uitstekende dag voor romantiek. Maar ook voor een museumbezoek. Je kunt van zowel moderne als van klassieke kunst genieten. Volgende week woensdag kun je een kleine meevaller verwachten. Je hebt de neiging om die meevaller meteen te verzilveren.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vanaf aanstaande maandag staat jouw planeet Mercurius in het teken boogschutter. Dat kan reislustig maken. En je kunt genieten van langer gesprekken die écht ergens over gaan. Volgende week woensdag loop je tegen een onmogelijkheid aan. Jij wordt daar helemaal stil van.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Aanstaande zaterdag heb je de neiging om in je schulp te kruipen. Maar toch hou jij de moed erin. Zondag is er een onverwachte wending die in jouw voordeel uitpakt. Maandag loopt alles op rolletjes, maar op dinsdag en woensdag kunnen de emoties hoog oplopen. Hou jij het droog?

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Het weekend begint veelbelovend, maar op zondag ben jij de weg echt even kwijt. Volgende week dinsdag ontstaat er een grote discrepantie tussen jouw belangen en die van een bepaalde groep of club. Niet getreurd, want op woensdag krijg je de kans om je eigen belangen veilig te stellen.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Vanaf volgende week maandag gaat jouw planeet Mercurius in het teken boogschutter lopen. Dat betekent dat je je voor langere tijd aan een bepaalde klus kunt wijden. Op dinsdag praat jij als Brugman om emotionele mensen te kalmeren. Op woensdag zorgt een patstelling dat je sprakeloos bent.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Komend weekend staan de planeten goed voor… de liefde! Iemand maakt echt werk van jou, en jij beantwoordt dat maar al te graag. Maandag voel jij je daardoor kiplekker! Volgende week woensdag ben jij in een hele gulle bui. Je maakt iemand met een kleine attentie (hoeft niet duur te zijn) gelukkig.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
De komende week is min of meer een emotionele achtbaan. Aanstaande donderdag voel jij je heel goed. Maar op zaterdag worstel jij met bepaalde emoties die jou blokkeren. Aanstaande maandag ervaar je een dilemma waar je niet meteen uitkomt. Maar op dinsdag weet jij precies wat je wilt.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Na een gezellig weekend gaat op maandag de planeet Mercurius voor ruim één maand in jouw sterrenbeeld lopen. Dat geeft een goede tijd voor kleine reisjes. Overweeg een stedentrip of bezoek een leuke kerstmarkt in Duitsland. Volgende week dinsdag staat jouw mond weer eens niet stil.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
In het weekend ontstaat er een situatie waarin jij je nogal geremd voelt. Probeer je zo goed en zo kwaad te uiten. Maandag voel jij je al weer een stuk beter. Volgende week woensdag zit jij midden in een ruzie tussen vrienden. Jij kunt ze helpen door een gesprek tussen hen op gang te brengen.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Komend weekend doe jij weer eens lekker dwars. Volgende week dinsdag is er spanning tussen jou en een leidinggevende. Dat kan op woensdag min of meer opgelost worden door een goed gesprek. Hou het in dat gesprek zo zakelijk mogelijk en ga er niet vanuit dat de ander jou meteen begrijpt.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Aanstaande weekend ben jij erg gecharmeerd door iemand, maar weet je tegelijk niet wat je ermee aan moet. Probeer jezelf niet in de wielen te rijden! Volgende week dinsdag is een goede dag om gezellig met vriend(inn)en te gaan winkelen. Combineer dat bijvoorbeeld met een lekkere lunch.